تمام آنچه که در مورد عایق نانو باید بدانید | آپدیت 2022

عایق رطوبتی نانو

در این مقاله کامل و واضح در مورد عایق های رطوبتی نانو صحبت خواهد شد که کامل با این موضوع آشنا بشید و نیاز به گشت و گذار در اینترنت نباشید و به تصمیم گیری درستی برسید.

عایق های نانو با استفاده از تکنولوژی نانو ساخته می شوند.این عایق های رطوبتی از هر مدل عایق دیگری مثل ایزوگام ، قیر و … بهتر است و امتحان خودش را پس داده است ولی بسیاری از مردم هنوز این موضوع را نمی دانند و از همان روش سنتی قدیم، بام خود را ایزوگام یا قیرگونی می کنند.

در مقاله ای دیگری در مورد تفاوت ایزوگام و عایق های رطوبتی نانو توضیح دادیم که پیشنهاد میکنم اون مقاله رو مطالعه کنید

خب اولین سوال که ذهن هر مخاطبی را درگیر می کند این است که عایق نانو چیست؟ برای جواب خودتان با ما همراه باشید.

عایق نانو چیست ؟

عایق رطوبتی نانو چیست ؟

همانطور که از اسمش پیدا است، عایق رطوبتی برای محافظت و جلوگیری از رطوبت یا آب به یک سطح دیگری ساخته شده و کاربرد دارد. مثل عایق پشت بام که از ورود رطوبت و آب و باران به داخل سقف و چکه کردن آب به داخل بنا جلوگیری می کند.

در ساخت عایق های نانو مواد اولیه در سطح نانومتر به کار می روند. این روند باعث تولید مواد با اندازه بسیار ریز شده است که این مسئله خود یکی از ویژگی های مواد نانو به شمار می رود. پوشش های نانو دارای قابلیت های زیادی از جمله عایق رطوبتی هستند. عایق های رطوبتی نانو در واقع دارای خاصیت آبگریزی و روغن گریزی هستند. و همین ویژگی شان باعث می شود آب، روغن و گرد و غبار را به خود جذب نکنند.

کارکرد ذرات نانو بسیار ساده است. قطرات آب دارای اندازه ای بیشتر از 100 نانومتر هستند. این در حالی است که مواد عایق نانو اندازه کوچک تر از این مقدار را دارند و تمام درز ها را پر میکنند. بنابراین قطرات آب نمی توانند از آنها عبور کنند و باعث نم زدگی نمی شوند.

میزان دوام و قدرت این عایق به میزان عمر سطح زیر کار بستگی دارد. (حدودا 15الی20 سال) برای استفاده از عایق رطوبتی معمولا آن ها را هم اسپری  و هم با قلمو استفاده می کنند .

عایق رطوبتی نانو را بهتر بشناسید.

استفاده از عایق های رطوبتی نسبت به هر عایق دیگری مثل ایزوگام هم دوام خیلی بالایی دارد و سالیان سال راحت می توانید بدون نگرانی از آن استفاده کنید. همچنین قیمت ارزان تری نسبت به سایر عایق ها داشته و هزینه کمتری برای عایق سازی ساختمان تان می پردازید.

ممکن هست به سرتان بزند و بخواهید که خودتان با تهیه یک مدل عایق رطوبتی ، کار های نصب و استفاده را خودتان انجام بدهید که ما این روش را توصیه نمی کنیم و پیشنهاد می کنیم از متخصص های این موضوع استفاده کنید که کار به خوبی انجام شود.کارشناسان نانو سازه همیشه و در هر لحظه آماده پاسخگویی به سولات شما عزیزان هستند.

انواع عایق نانو

انواع عایق نانو

  • عایق صوتی
  • حرارتی
  • رطوبتی
  • ضد تشعشع
  • ضد خوردگی

انواع عایق های رطوبتی نانو

عایق های رطوبتی نانو بر اساس کاربردشان به دودسته ی حجمی و سطحی تقسیم می شوند.

  1. عایق های سطحی : در این نوع عایق ، مواد به صورت مایع یا جامد بر روی سطح پخش می شوند و یک لایه نازک را تشکیل می دهند.
  2. عایق های حجمی : این نوع از عایق را علاوه بر اینکه می توان در سطح به کار برد قابلیت استفاده در انواع ملات را هم دارد.

انواع پوشش های نانو

انواع پوشش های نانو

پوشش های نانو به 5 دسته مختلف تقسیم بندی می شود

  • عایق های ضد خراش
  • عایق های حرارتی
  • عایق های رطوبت
  • عایق های ضد زنگ
  • عایق های آنتی باکتریان

 که هر کدام از این مدل پوشش ها در جاهای خاص و مختلفی به کار رفته و استفاده می شود و بسته به نیازتان می توانید از یکی از این مدل ها یا پوشش های نانو استفاده کنید.

 

ویژگی های مهم عایق های رطوبتی نانو

ویژگی های مهم عایق های رطوبتی نانو

  • عایق ها آنتی باکتریان می باشد.
  • عایق های نانو از ده سال بیمه برخوردارند.
  • در صنایع مختلف کاربرد دارد  و قابل اجرا است.
  • درصد ضد آب بودن عایق ها 100%  است.
  • برای هر سطح با هر متریالی می توان استفاده کرد.
  • برای استفاده از عایق رطوبتی نانو نیاز به خراب کردن آن سطح نیست و روی همان سطح قبلی قابل استفاده است.
  • نگهداری آسان و شست و شوی آسان
  • از عایق رطوبتی نانو برای تمامی سطوح مثل مورب و مواج هم میشود استفاده کرد.
  • با محیط زیست سازگاری کامل دارد.
  • امکان ترک خوردن یا پوسته پوسته شدن عایق رطوبتی نانو وجود ندارد.
  • در دمای بالا تا سیصد و پنجاه درجه  و در دمای پایین تا هشتاد درجه قابلیت ارتجاعی و انعطاف پذیری دارد.
  • قابل اجرا در شرایط های مختلف جوی، آب و هوایی و جغرافیای
  • عایق های رطوبتی گواهینامه ایزو 9001 و ایزو 10004 را دارد.
  • عایق های رطوبتی سبک هستند و سقف و محل عایق کاری را سنگین نمی کنند.
  • ضد قارچ و ضد باکتری هستند.
  • عایق های رطوبتی از نظر هزینه به صرف ترن و ارزان تر از دیگر عایق ها هستند.
  • رنگ بندی در عایق های رطوبتی وجود دارد.
  • مقاومت بالا در برابر نور خورشید
  • قابلیت اجرا در ضخامت های متفاوت
  • انجام عایق کاری با عایق نانو زمان کمتری می برد و صرفه جویی در زمان است.
  • عایق بوی خاصی ندارد و غیر سمی است.
  • قابلیت ترمیم آسان و بسیار فوری دارد.
  • تنوع رنگی

رنگ عایق نانو و خواص رنگ عایق نانو

رنگ عایق های نانو ثابت بوده و عایق رطوبتی ، عایق الکتریسیته و حرارت نیز می باشد و در برابر اشعه یو وی و انواع اسید ها، باز ها، شوینده ها و مواد خورنده غیر آتش زا می باشد .

خواص رنگ عایق نانو : قابلیت ایجاد ضخامت بالا ، اجرای سریع به صورت یکپارچه ، آب بندی کردن کامل سطوح و بدون درز سبک برای پشت بام سطوح دیگر ساختمانی می باشد .

نحوه ی اجرای عایق های رطوبتی نانو

نحوه ی اجرا عایق های رطوبتی نانو

اجرا کردن و استفاده از عایق های رطوبتی نانو یا کلا عایق های نانو بستگی به موقعیت و هدف شما دارد. ولی ما شرح کلی نحوه اجرا کردن عایق رطوبتی را به شما توضیح می دهیم.

مرحله اول: زیر سازی

مرحله دوم: اجرای پرایمر

مرحله سوم: اجرای عایق رطوبتی

مرحله چهارم: بررسی و تست انتهایی  کیفیت کار انجام شده

پوشش های نانو فناوری های جدیدی هستند که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارند. انواع مختلف این پوشش ها در ساختمان سازی برای عایق بندی حرارتی و رطوبتی مورد استفاده قرار می گیرند. پوشش های نانویی که به عنوان عایق رطوبتی استفاده می شوند ، مزایا و معایب خود را دارند.

در این مقاله سعی بر این داریم عایق رطوبتی نانو را معرفی کنیم و شما را با کاربردهای آن آشنا سازیم.

روند تولید عایق نانو و عایق های رطوبتی

عایق نانو و انوع آن

اگر تاریخچه ی ساختمان سازی را مرور کنیم می بینیم که در ابتدا از کاهگل برای عایق بندی منازل قدیمی استفاده می کردند. رفته رفته قیرگونی و سپس ایزوگام ها رایج شدند. در سال های گذشته نسل جدیدی از عایق های رطوبتی روی کار آمده است. که از جمله ی آن ها عایق رطوبتی MCI و عایق رطوبتی الیاف دار هستند. امروزه عایق رطوبتی نانو که تحولی بزرگ در ساختمان سازی محسوب می شود، رایج و متداول شده است. ناگفته نماند انواع عایق های قدیمی همچنان تولید می شوند اما عایق های رطوبتی جدید به دلیل ویژگی های برتری که نسبت به دیگر عایق ها دارند ، پیشتاز صنعت عایق بندی هستند.

معایب عایق نانو چیست ؟

مزایا ، معایب و کاربردهای عایق نانو

عایق های نانو در کنار مزایای فراوان شان معایب انگشت شماری نیز از جمله ویسکوزیته بالا و تشکیل تراکم دارند. یکی دیگر از نکات مهم راجع به این نوع از عایق های رطوبتی این است که برای اجرای آنها باید به متخصص مراجعه کرد و این هزینه ها را بالا می برد.

کاربردهای عایق نانو و عایق رطوبتی نانو

عایق های رطوبتی نانو بدلیل مزایای فراوانی که دارند ، در صنایع مختلف به کار می روند. از جمله ی آنها :

عایق نانو در صنعت خودرو سازی و هواپیماسازی

به دلیل عمر طولانی ، مقاومت و ماندگاری که عایق های نانو دارند در خودروسازی، کشتی سازی، هواپیماسازی و.. به کار می روند. در این صنعت عایق نانو به صورت رنگ نانو روی قطعات کشتی، خودرو و هواپیما ریخته می شود و از آنها در برابر گرد و غبار و خراش های احتمالی محافظت می کند. این مسئله باعث افرایش طول عمر قطعات و در نتیجه افزایش طول عمر خودرو ها ، کشتی ها و هواپیماها می شود.

عایق نانو در غذا و بهداشت

مزیت ضد قارچ و ضد باکتریایی عایق های نانو در صنعت غذا و بهداشت مورد استفاده قرار می گیرد. در رستوران ها، آشپزخانه ها و مکان های پخت غذا می توان بخش هایی که بطور مستقیم مورد استفاده ی کارکنان و مشتریان است مانند دستگیره ها ، درها، پنجره ها و … را عایق بندی کرد. تا هم از خطر نم زندگی محافظت کرده باشید و هم با جلوگیری از ایجاد رطوبت باعث از بین رفتن باکتری ها و قارچ ها شوید.

عایق نانو در ساختمان سازی ها

بیشترین استفاده ی عایق های رطوبتی نانو در ساختمان سازی است. این عایق ها علاوه بر اینکه در بخش هایی از داخل ساختمان به کار می روند ، در بخش های خارجی نیز کاربرد دارند.

مهم ترین کاربردهای آن به شرح زیر است :

  1. عایق کاری پشت بام ، سرویس های بهداشتی و نما برای جلوگیری از نم زدگی
  2. عایق کاری تاسیسات برقی ساختمان برای جلوگیری از برق گرفتگی
  3. عایق کاری مخازن و لوله های آب برای جلوگیری از زنگ زدگی و رشد باکتری و قارچ
  4. عایق کاری وسایل چوبی ساختمان
  5. عایق کاری چاه های فاضلاب

عایق رطوبتی بی رنگ نانو چیست ؟

عایق رطوبتی بی رنگ

عایق بدون رنگ ماده ای پر کاربرد در صنعت عایق بندی است. این ماده به رنگ شیری است که بعد از اجرا روی سطح در سازه نفوذ می کند و علاوه بر ایجاد امکان تنفس سازه ای به آسانی فشارهای مثبت و منفی را تحمل می کند. این ماده پس از خشک شدن بی رنگ می شود.

خصوصیات ویژه ی عایق بدون رنگ

  1. بدون بو و عوارض شیمیایی
  2. تحمل دمایی بیشتر نسبت به دیگر عایق های نانو
  3. غیر قابل اشتعال و سازگار با محیط زیست
  4. مقاومت بالا در برابر مواد شوینده
  5. دارای نفوذ پذیری بالا در همه سطوح

کاربردهای عایق نانو بدون رنگ

این ماده را به صورت خالص در نماهای ساختمان و مکان هایی که می خواهیم رنگ و ظاهر کار تغییری نکند می توان استفاده کرد. علاوه بر آن می توان با دوغاب، آن را ترکیب کرد و در کف استخر ها، نماهای سیمانی، تراس و … استفاده کرد.

تفاوت های عایق نانو با عایق های قدیمی

تفاوت های عایق نانو و عایق سنتی

از جمله تفاوت های عایق رطوبتی نانو با عایق های قدیمی در این است که نفوذ ناپذیری عایق های رطوبتی نانو بسیار بیشتر از انواع قدیمی عایق رطوبتی است. همچنین عایق رطوبتی نانو می تواند حجم بسیاری از آب را تحمل کند بدون اینکه دچار شکستگی شود. علاوه بر آن یکی دیگر از تفاوت های این دو عایق در نحوه ی اجرای آنهاست. عایق رطوبتی نانو روی انواع سطوح می چسبد و آنها را عایق بندی می کند در صورتی که  عایق های قدیمی چنین توانایی را ندارند. برای مثال ایزوگام را نمی توان روی چوب به کار برد.و این یکی از یزرگترین برتری های عایق رطوبتی نانو نسبت به سایر عایق های رطوبتی قدیمی است.

قیمت عایق نانو

همانطور که از قبل بیان کردیم ، یکی از کاربردهای عایق رطوبتی نانو در ساختمان سازی و سقف ساختمان ها است. شرکت های مختلفی در این زمینه فعالیت دارند و در کنار تولید عایق رطوبتی نانو ، انواع دیگری از عایق ها را برای استفاده در ساختمان سازی نیز تولید کرده اند. هر شرکت قیمت عایق های رطوبتی نانو را بر اساس کیفیت محصولش به فروش می رساند. کاملا واضح است که هر چه کیفیت محصول بیشتر باشد ، قیمت آن هم بیشتر خواهد بود. همچنین هر چه مساحت و متراژ مکانی که می خواهد عایق بندی شود بیشتر باشد ، بر قیمت آن افزوده می شود.

برخی از شرکت ها نرخ خود را اینطور بیان کرده اند :

پودر عایق رطوبتی نانو هر یک کیلوگرم: 43000 تومان

پودر عایق رطوبتی نانو 20 کیلوگرم: 868000 تومان

 

جهت مشاوره و خرید محصولات عایق بندی نانو سازه می توانید ما ارتباط برقرار کنید.

شماره های تماس :

09154081651

09303907761

مدیر عامل : پهلوان

ایمیل : nanosazeh.com@gmail.com

09034546658
09932306270
واحد اجرائیات: آقای عباسیان

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من