عایق رطوبتی نانو چیست؟

آشنایی با عایق رطوبتی نانو

 

تعریف عایق رطوبتی نانو

در این مقاله قصد داریم که در مورد عایق رطوبتی نانو اطلاعات مفید و کاربردی رو با شما عزیزان همراه در میان بذاریم .

شاید این سوال ذهن شما رو درگیر کرده باشه که عایق رطوبتی نانو چیه ؟ و فرقش با روش های سنتی و قدیمی همچون قیر گونی و ایزوگام در چیه؟

با ما در این مقاله همراه باشید تا این موضوع به کلی برای شما روشن بشه.

پوشش های نانو فناوری های جدیدی هستند که کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارند. انواع مختلف این پوشش ها در ساختمان سازی برای عایق بندی حرارتی و رطوبتی مورد استفاده قرار می گیرند. پوشش های نانویی که بعنوان عایق رطوبتی استفاده می شوند ، مزایا و معایب خود را دارند.

در این مقاله سعی بر این داریم عایق رطوبتی نانو را معرفی کنیم و شما را با کاربردهای آن آشنا سازیم.

عایق نانو و انوع آن

عایق نانو و انواع آن

روند تولید عایق های رطوبتی ( از کاهگل تا عایق رطوبتی نانو )

اگر تاریخچه ی ساختمان سازی را مرور کنیم می بینیم که در ابتدا از کاهگل برای عایق بندی منازل قدیمی استفاده می کردند. رفته رفته قیرگونی و سپس ایزوگام ها رایج شدند. در سال های گذشته نسل جدیدی از عایق های رطوبتی روی کار آمده است. که از جمله ی آن ها عایق رطوبتی MCI و عایق رطوبتی الیاف دار هستند. امروزه عایق رطوبتی نانو که تحولی بزرگ در ساختمان سازی محسوب می شود ، رایج و متداول شده است. ناگفته نماند انواع عایق های قدیمی همچنان تولید می شوند اما عایق های رطوبتی جدید به دلیل ویژگی های برتری که نسبت به دیگر عایق ها دارند ، پیشتاز صنعت عایق بندی هستند.

بیشتر بخوانید: عایق نانو یا ایزوگام؟

عایق نانو چیست ؟

در ساخت عایق های نانو مواد اولیه در سطح نانومتر به کار می روند. این روند باعث تولید مواد با اندازه بسیار ریز شده است که این مسئله خود یکی از ویژگی های مواد نانو به شمار می رود. پوشش های نانو دارای قابلیت های زیادی از جمله عایق رطوبتی هستند. عایق رطوبتی نانو در واقع دارای خاصیت آبگریزی و روغن گریزی هستند. و همین ویژگی شان باعث می شود آب ، روغن و گرد و غبار را به خود جذب نکنند.

کارکرد ذرات نانو بسیار ساده است. قطرات آب دارای اندازه ای بیشتر از 100 نانومتر هستند. این در حالی است که مواد عایق نانو اندازه کوچک دارند و تمام درزها را پر می کنند. بنابراین قطرات آب نمی توانند از آنها عبور کنند و باعث نم زدگی شوند.

عایق رطوبتی نانو، تحولی نوین در دنیای ساخت‌وساز و صنعت است که با بهره‌گیری از فناوری نانو، سطوح را در برابر نفوذ آب و رطوبت مقاوم می‌سازد. این عایق‌ها، با ایجاد لایه‌ای فوق‌العاده نازک و نامرئی، ضمن حفظ زیبایی ظاهری سازه‌ها، عمر مفید آن‌ها را به طور چشمگیری افزایش می‌دهند. کاربرد گسترده در صنایع مختلف از جمله ساختمان‌سازی، خودروسازی و کشتی‌سازی، این فناوری را به انتخابی ایده‌آل برای هر پروژه‌ای تبدیل کرده است که نیازمند حفاظت عالی در برابر رطوبت و عوامل محیطی است. نانو تکنولوژی در خدمت پایداری و دوام.

انواع عایق نانو را بشناسید

عایق های رطوبتی نانو بر اساس کاربردشان به دو دسته ی حجمی و سطحی تقسیم می شوند.

  1. عایق های سطحی : در این نوع عایق ، مواد به صورت مایع یا جامد بر روی سطح پخش می شوند و یک لایه نازک را تشکیل می دهند.
  2. عایق های حجمی : این نوع از عایق را علاوه بر اینکه می توان در سطح به کار برد قابلیت  استفاده در انواع ملات را هم دارد.
مزایا ، معایب و کاربردهای عایق نانو

مزایا و معایب عایق رطوبتی نانو

مزایای عایق رطوبتی نانو چیست ؟

عایق های نانو به دلیل استفاده از فناوری نانو ، ویژگی های شیمیایی و فیزیکی منحصر به فردی دارند.

  1. طول عمر زیاد و با دوام بودن
  2. شستشوی آسان ( به آسانی تمیز می شوند )
  3. ضد قارچ و ضد باکتری
  4. سازگار با شرایط جوی متفاوت
  5. سازگار با محیط زیست و انسان
  6. استفاده آسان در کمترین زمان
  7. قابلیت اجرا روی سطوح مختلف ( از فلز تا چوب )
  8. تنوع رنگی
  9. برای نصب شان نیاز به تعمیری بخش زیرین نیست.
  10. مقاومت در برابر اشعه های خورشید

معایب عایق رطوبتی نانو چیست ؟

عایق های نانو در کنار مزایای فراوان شان معایب انگشت شماری نیز دارند. از جمله ویسکوزیته بالا و تشکیل تراکم است. یکی دیگر از نکات مهم راجع به این نوع از عایق های رطوبتی این است که برای اجرای آنها باید به متخصص مراجعه کرد و این هزینه ها را بالا می برد.

کاربردهای عایق رطوبتی نانو کدام‏ اند ؟

عایق های رطوبتی نانو بدلیل مزایای فراوانی که دارند ، در صنایع مختلف به کار می روند. از جمله ی آنها :

صنعت خودرو سازی و هواپیماسازی

به دلیل عمر طولانی ، مقاومت و ماندگاری که عایق های نانو دارند ، در خودروسازی ، کشتی سازی ، هواپیماسازی و.. به کار می روند. در این صنعت ، عایق نانو به صورت رنگ نانو روی قطعات کشتی ، خودرو و هواپیما ریخته می شود و از آنها در برابر گرد و غبار و خراش های احتمالی محافظت می کند. این مسئله باعث افرایش طول عمر قطعات و در نتیجه افزایش طول عمر خودرو ها ، کشتی ها و هواپیماها می شود.

غذا و بهداشت

مزیت ضد قارچ و ضد باکتریایی عایق های نانو در صنعت غذا و بهداشت مورد استفاده قرار می گیرد. در رستوران ها ، آشپزخانه ها و مکان های پخت غذا می توان بخش هایی که بطور مستقیم مورد استفاده ی کارکنان و مشتریان است مانند دستگیره ها ، در ها ، پنجره ها و.. را عایق بندی کرد. تا هم از خطر نم زندگی محافظت کرد و هم با جلوگیری از ایجاد رطوبت باعث از بین رفتن باکتری ها و قارچ ها شد.

ساختمان سازی

بیشترین استفاده ی عایق های رطوبتی نانو در ساختمان سازی است. این عایق ها علاوه بر اینکه در بخش هایی از داخل ساختمان به کار می روند ، در بخش های خارجی نیز کاربرد دارند.

مهم ترین کاربردهای آن به شرح زیر است :

  1. عایق کاری پشت بام ، سرویس های بهداشتی و نما برای جلوگیری از نم زدگی
  2. عایق کاری تاسیسات برقی ساختمان برای جلوگیری از برق گرفتگی
  3. عایق کاری مخازن و لوله های آب برای جلوگیری از زنگ زدگی و رشد باکتری و قارچ
  4. عایق کاری وسایل چوبی ساختمان
  5. عایق کاری چاه های فاضلاب
عایق رطوبتی بی رنگ

عایق رطوبتی بی رنگ نانو

عایق رطوبتی بی رنگ نانو چیست ؟

عایق بدون رنگ ماده ای پر کاربرد در صنعت عایق بندی است. این ماده به رنگ شیری است که بعد از اجرا روی سطح در سازه نفوذ می کند و علاوه بر ایجاد امکان تنفس سازه ای به آسانی فشارهای مثبت و منفی را تحمل می کند. این ماده پس از خشک شدن بی رنگ می شود.

خصوصیات ویژه عایق بدون رنگ

  1. بدون بو و عوارض شیمیایی
  2. تحمل دمایی بیشتر نسبت به دیگر عایق های نانو
  3. غیر قابل اشتعال و سازگار با محیط زیست
  4. مقاومت بالا در برابر مواد شوینده
  5. دارای نفوذپذیری بالا در همه سطوح

کاربردهای عایق رطوبتی بدون رنگ نانو

این ماده را به صورت خالص در نماهای ساختمان و مکان هایی که میخواهیم رنگ و ظاهر کار تغییری نکند میتوان استفاده کرد. علاوه بر آن می توان با دوغاب آن را ترکیب کرد و در کف استخر ها ، نماهای سیمانی ، تراس و.. استفاده کرد.

تفاوت های عایق نانو و عایق سنتی

برتری های عایق نانو و قیمت آن

تفاوت های عایق رطوبتی نانو با عایق های رطوبتی قدیمی در چیست ؟

از جمله تفاوت های عایق رطوبتی نانو با عایق های قدیمی در این است که نفوذناپذیری عایق های رطوبتی نانو بسیار بیشتر از انواع قدیمی عایق رطوبتی است. همچنین عایق طوبتی نانو میتواند حجم بسیاری از آب را تحمل کند بدون اینکه دچار شکستگی شود. علاوه بر آن یکی دیگر از تفاوت های این دو عایق در نحوه ی اجرای آنهاست. عایق رطوبتی نانو روی انواع سطوح میچسبد و آنها را عایق بندی میکند. این در حالی است که عایق های قدیمی چنین توانایی را نداشتند. برای مثال ایزوگام را نمی توان روی چوب به کار برد.

قیمت عایق رطوبتی نانو

همانطور که از قبل بیان کردیم ، یکی از کاربردهای عایق رطوبتی نانو در ساختمان سازی و سقف ساختمان ها است. شرکت های مختلفی در این زمینه فعالیت دارند و در کنار تولید عایق رطوبتی نانو ، انواع دیگری از عایق ها را برای استفاده در ساختمان سازی نیز تولید کرده اند. هر شرکت قیمت عایق های رطوبتی نانو را بر اساس کیفیت محصولش به فروش می رساند. کاملا واضح است که هر چه کیفیت محصول بیشتر باشد ، قیمت آن هم بیشتر خواهد بود. همچنین هر چه مساحت و متراژ مکانی که می خواهد عایق بندی شود بیشتر باشد ، بر قیمت آن افزوده می شود.

برای اطلاع از قیمت ها می توانید به صفحه فروشگاه وارد شوید: خرید عایق رطوبتی نانو

عایق رطوبتی نانو از مواد پلیمری ساخته شده است که تاثیر زیادی در کاهش اثر رطوبت بر ساختمان دارند. بسته به میزان مواد پلمیری که در ساختمان عایق استفاده شده است، تاثیر این نوع عایق می تواند متفاوت باشد. برای نصب این عایق از روش اسپری کردن استفاده می شود که به صورت لایه ای نازک سطح را می پوشاند و همین خاصیت باعث شده است که برای تمام انواع سطح ها قابل استفاده باشد. نصب عایق رطوبتی نانو به صورت شخصی توصیه نمی شود و بهتر است که برای انجام این کار از افراد متخصص استفاده شود.

تفاوت عایق نانو با قیرگونی

تفاوت های عایق نانو با ایزوگام و قیر گونی

حتما می‌دانید وقتی که اشخاص از قیر و گونی برای عایق کردن ساختمان خویش به کارگیری می نمایند , در معرض چه خطراتی می‌باشند . برای به کارگیری از عایق قیر و گونی نیاز است که عایقی که به شکل جامد است زیر حرارت بالا به مایع تبدیل شود و سپس مورد به کار گیری قرار گیرد . این عمل قادر است برای شخصی که در درحال حاضر نصب این جور عایق است و همینطور کل ساختمان دارنده خطرها متعددی باشد که خوشبختانه عایق رطوبتی نانو با اینجور مساله رو به رو نیست .

علاوه بر این عایق رطوبتی نانو به خوبی قادر است به مقدار متعددی از نفوذ آب خودداری نماید در حالی که عایق قیر و گونی این قابلیت و امکان را ندارد و در بعضی موردها توصیه میشود که تا جایی که احتمال دارد آب و یا این که برف روی این عایق عده نشود . درخصوص نصب این دو عایق هم بایستی بدین نکته شااره کرد در نصب عایق قیر و کیسه می بایست مرحله تماما پاک و عاری از رطوبت باشد تا عایق بتواند به خیر به مرحله بچسبد . این قضیه در زمینه ی نصب عایق رطوبتی نانو مطرح نیست و همان طور که ابلاغ شد اصلا مهم نیست سطحی که قصد عایق کردن آن را دارید چه جنسی است . این گونه عایق با وجود این‌که مثل ایزوگام علیه آفتاب خواهد بود , داغ نمی‌شود , باد نمیکند و همینطور از مرحله هم جدا نمیشود .

خواص نانو عایقهای رطوبتی

دیگر خواص نانو عایق های رطوبتی:

 

  1. خاصیت ضد کپک و قارچ و شوره
  2. خاصیت مقاومت در برابر اشعه UV
  3. جلوگیری از تغییر رنگ سطوح در طول مدت زمان
  4. خاصیت تمیزشوندگی آسان
  5. خاصیت نفوذ عمقی و عایق کردن عمقی سطوح
  6. جلوگیری از ترک خوردن و شکستن سطوح با ملاتهای سیمانی و گچی
  7. جلوگیری از لق شدگی سطوح سنگی و موزاییکی و سرامیکی

مشاوره و خرید عایق نانو و عایق رطوبتی نانو

سخن آخر ما با شما عزیزان این است که با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی همیشه از روش های جدیدی که برای راحتی شما عزیزان فراهم می شود استفاده کنید . زیرا استفاده از این روش های نوین هم به حفظ سلامت ساختمان و هم به صرف اقتصادی شما کمک شایانی خواهد کرد.

چنانچه درباره عایق های رطوبتی نانو سوالی دارید ، می توانید از متخصصان ما مشاوره رایگان بگیرید.

جهت مشاوره و خرید محصولات عایق بندی نانو سازه می توانید ما ارتباط برقرار کنید.

شماره های تماس :

09154081651

09303907761

مدیر عامل : پهلوان

ایمیل : nanosazeh.com@gmail.com

4.2/5 - (4 امتیاز)

3 نظر در “عایق رطوبتی نانو چیست؟

  1. محمد اکبری گفت:

    سلام ممنونم از مطلب خوبتون
    میخواستم ببینم قیمت های عایق رطوبتی نانو به چه صورته ؟ و چطور میتونم از قیمت ها مطلع بشم

    1. adminstartor2 گفت:

      سلام روزتون بخیر
      جهت اطلاع از قیمت ها با شماره زیر تماس بگیرید تا راهنمایی تون کنند
      09154081651

      09303907761

      مدیر فروش : پهلوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09154081651 05152285907
سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من